Några av våra lösningar

Maskininlärning med ett neuralt nätverk i C# – Del 1 – Teorin

Jag har alltid varit fascinerad av Artificiell Intelligens, att skriva mjukvara som kan lösa ett problem utan att behöva berätta för den exakt hur problemet skall lösas. Att skriva mjukvara som faktiskt lär sig hur ett problem skall lösas – med lite hjälp på traven. I denna serie av blogginlägg kommer jag gå igenom hur…

SharePoint – Dream Team

Bygga från scratch eller färdigpaketerat?

Vilken typ av kund du och vilka erfarenheter har du med dig? Oavsett om du har haft SharePoint inom organisationen i många år, funderar på att migrera, riva allt och bygga nytt eller ta steget in i molnet har vi erfarenheter från de flesta SharePoint-uppdragen.

• SharePoint Dream Team
• Färdigpaketerat Intranet Infozone FastTrack Intranet

Hållbar utveckling

Ibland räcker inte färdigpaketerad mjukvara hela vägen fram. Det är då det är dags att plocka fram kreativiteten, inspirationen och innovationen för att anpassa eller skapa något som verkligen levererar och helst överträffar såväl behov som förväntningar. Med oss skall det alltid vara lätt att förstå vad man får och vi jobbar därför […]

Tjänster

Utveckling

Vare sig dina behov är stora eller små så kan vi adressera dessa på ett detaljerat och precist sätt så att samtliga av dina behov och affärskrav uppfylls…Läs mer »

Portaler

Dokumenthantering, digitala samarbetsytor eller kanske ett CMS-system för att sköta all webbpublicering, är något som många använder idag i sitt dagliga arbete…Läs mer »

Mobilitet

Världen idag är betydligt mer mobil än vad den var för 10 år sedan. Introduktionen av smartphones och surfplattor har drastiskt förändrat våra förväntningar…Läs mer »
Case studies
 • Skandiabanken

  På prisbelönta Skandiabanken kan kunderna utföra alla sina ärenden direkt på internet. När man breddade sitt utbud med Swish-betalningar, bistod Infozone bland annat banken med erfarenhet, råd och utveckling vid processen för att möjliggöra Swish-betalningarna mellan olika typer av banker.

 • Bonnier Tidskrifter

  Bonnier har ett flertal sajter med annonsplatser. Säljarna upplevde problem med att snabbt kunna se hur mycket annonsutrymme som kunde säljas per sajt och tidsperiod. För att underlätta försäljningen byggde Infozone ett webbaserat system som synliggör hur mycket säljbar exponering som finns att tillgå.

 • Tibnor

  Tibnor är Nordens främsta leverantör av stål och metaller för verkstads-, process- och byggföretag. Företaget önskade ett effektiviserat offert- och orderhanteringsflöde. För att bemöta dessa önskemål har Infozone byggt en webbshop där kunderna själva kan lägga beställningar eller begära offerter.

Partners
Microsoft

Våra partners ger oss tillgång till unik support, kompetens och kvalitetssäkring. Vi har redan idag insikt om framtidens produkter och lösningar. Våra partners ger oss tillgång till unik support, kompetens och kvalitetssäkring. Vi har redan idag insikt om framtidens produkter och lösningar. Våra partners ger oss tillgång till unik support, kompetens och kvalitetssäkring.

Så tycker våra kunder

 • ”Infozone är lätta och flexibla att samarbeta med, och framförallt förstår våra affärskritiska behov.”

  Roger Lans
  Chef Verksamhetsutveckling, Kvalitet och Miljö
 • ”Vi ställer höga krav på driftssäkerhet och datakvalitet. Infozone möter våra krav genom att arbeta med hög tillgänglighet och ett proaktivt arbetssätt.”

  Stefan Buhr
  Business Controller
  Tibnor
Tibnor
Systemair
Siemens Security Products
SBS Discovery
Office depot
Möt oss
 • Mattias Bylund

  Mattias är en mycket skicklig och även uppskattad utvecklingsledare. Tidigare arbetade han inom system- och webbutveckling och han har därutöver en teknologie magisterexamen…

 • Ulf Rundqvist

  Med sin fleråriga arbetserfarenhet till grund har besitter Ulf stor sakkunskap och de rätta redskapen för att nå ett ypperligt och hållbart resultat i sitt arbete. Han har…

 • Robin Ljunglöf

  Robin är en kompetent och driven systemutvecklare med fokus på .NET och webbutveckling. Han har en kandidatexamen inom informatik i botten, samt en mastersexamen inom…

Karriär
karriar

Bli en del av vårt team

På Infozone söker vi ständigt rätt medarbetare. Här har du chans att utforska dina möjligheter på ett kompetent och innovativt företag samt möjlighet till en spännande karriär där du utvecklar din framtid.