Våra kunder finns representerade inom ett stort antal branscher. De är både små och stora, privata och offentliga. Här finner ni ett axplock dem. Kontakta oss gärna för mer information om ni önskar referenser från våra kunder

office-depot

Office Depot är Sveriges största försäljare av kontorsmaterial samt ett av de ledande företagen i världen på området. Förutom varor från välkända varumärken säljer man även sina egna produkter samt erbjuder tjänster som exempelvis skrivarservice. Infozone hjälper företaget att via QlikView analysera försäljning, hålla kolla på kunders vanor samt varuutbud.

hultafors-group

Hultafors Group säljer verktyg, arbetskläder, stegar och ställningar i 55 länder, med sin största marknad i norden. Det breda sortimentet erbjuder tillförlitliga varumärken med hög klass till hantverkare världen över. Verksamhetens omfång skapar ett extra stort behov av en total överblick gällande bland annat information. Här hjälper Infozone företaget att, genom ett Business Intelligence-verktyg från QlikView, skapa kontroll och samla in rätt information inom rad olika områden.

siemens

Siemens Security Products är marknadsledande inom området elektronisk säkerhet och har ett heltäckande sortiment av systemlösningar samt säkerhetsprodukter. Företaget är ledare i utvecklingen av ett modernt säkerhetstänkande och har produkter som är framtagna utifrån kundens behov. Därav är det av hög vikt för företaget att kunna göra snabb analyser inom logistik och försäljning, till sin hjälp använder man en lösning från QlikView.

sbs_discovery

SBS Discovery är ett av Sveriges ledande underhållningsföretag inom kommersiell radio och TV. Varje vecka har man totalt närmare 9 miljoner tittare och lyssnare. Affärsmodellen går ut på att sälja annonsplats och till grund för detta krävs ett stort analysarbete där man bland annat undersöker vilka tittarna är och intressetrender för att på bästa sätt matcha annonstider och utbud. Till sin hjälp använder man verktyg från QlikView som Infozone utvecklar.

Så tycker våra kunder

 • ”Infozone är lätta och flexibla att samarbeta med, och framförallt förstår våra affärskritiska behov.”

  Roger Lans
  Chef Verksamhetsutveckling, Kvalitet och Miljö
 • “Folk tar verkligen till sig systemet. Troligen för att det är så lättarbetat och för att det går att få ut så mycket användbar information ur det.”

  Kerstin Solbu
  Group Business Controller, Hultafors Group
 • ”Det märks att Infozone kan Qlikview. De förstår våra behov och ger snabb respons. Trots alla verktygets möjligheter är det fortfarande enkelt att arbeta med.”

  Thony Lindvall
  Kampanjadministratör, SBS Discovery
 • ”Även om vi skulle byta CRM-system eller andra system så behöver jag inte bry mig. Mitt verktyg kan hämta den information jag behöver ur alla system.”

  Pernilla Irebjörk
  Analytiker, SBS Discovery
 • ”The figures we have today are almost live data. The only thing that is not completely up-to-date, are the viewing figures that run every night.”

  Thony Lindvall
  Campaign Administrator, SBS Discovery
 • ”Samarbetet med Infozone har flutit på mycket bra. De har varit lyhörda, flexibla och kommit med bra idéer. De har också varnat när vi velat göra något som skulle fungera mindre bra.”

  Jan Gustafsson
  Operativ chef, Office Depot
 • “De stora vinsterna består i att vi fick en mycket högre visibilitet på informationen. Det ger oss möjlighet att agera mycket snabbare och bättre.”

  John Thacker
  Quality & Support Services manager
  Siemens Security Products
 • ”Vi ställer höga krav på driftssäkerhet och datakvalitet. Infozone möter våra krav genom att arbeta med hög tillgänglighet och ett proaktivt arbetssätt.”

  Stefan Buhr
  Business Controller
  Tibnor
jm_entreprenad

JM Entreprenad är en erfaren bygg-, anläggnings- och fasadentreprenör som långsiktigt och tillsammans med sina kunder skapar värden idag och i framtiden. JM Entreprenad tillsammans med Infozone tar fram webbaserade verktyg som bygger på Microsofts Sharepoint-plattform som förenklar och effektiviserar arbetet. Användarvänlighet är nyckeln då medarbetarnas inställning och engagemang är avgörande för hur väl JM Entreprenad lyckas uppnå sin målsättning. Infozone har hittills hjälpt JM Entreprenad att förbättra Kundregister, Garantiärende-hantering och digitala samarbetsytor.

public-service-bolag

Vi hade huvudansvar för en övergripande arkitektur av en ny Server 2008/Windows 7-miljö då bolaget valde att migrera befintlig Novell-miljö.  Utöver detta hade vi tekniskt designansvar för den nya serverplattformen inklusive AD, DNS, DHCP, Exchange 2010, Lync 2010, UAG, PKI, NAP, SCCM 2007, File & Print samt FIM med Smart cards. Vi var även ansvariga för den tekniska designen av den nya klientpattformen baserad på Windows 7 inklusive FEP, NAP samt UAG/Direct Access.

investmentbolag

Vi hade tidigare det tekniska ansvaret för framtagning av bolaget nya klientplattform baserad på Windows 7. Vi fick förnyat förtroende och är nu i slutskedet av utrullningen av den nya generationens klientplattform baserad på Windows 8. I uppdraget ingår även design av ny Remote Access-lösning baserad på Server 2012 Direct Access.

foretag_x

För en stor arbetsgivare implementerar vi just nu vad som sannolikt kommer att bli Sveriges största Citrix-miljö, dimensionerad för drygt 20 000 samtidiga användare. XenServer används som hypervisor med NetApp och HP 3par för shared storage. XenApp 6.5 provisioneras över tre datahallar med hjälp av DFS och NetScaler. Vi har även byggt en ny paketeringsstudio för App-V som vi integrerar i den nya plattformen.

Case studies
 • Stort spelbolag

  Ett av de större spelbolagen i Europa hade ett behov av att både sänka sina kostnader för resor, samt även att skapa en plattform för ett närmare samarbete mellan anställda på sina olika kontor.

 • Stor myndighet

  Infozone fick helhetsansvaret att byta ut myndighetens IT-plattform. Plattformen togs fram för att skapa en ny modern arbetsplats där arbetssätt som mobilitet samt autonomitet är…

 • Axfood

  Infozone har designat och installerat en ny XenApp 6.5-miljö hoa Axfood IT, vilken bygger på virtualisering och är designad för att vara redundant och flexibel.

 • Siemens Security Products

  Siemens Security Products är kända för sina innovativa säkerhetslösningar och arbetar delvis med att effektivisera affärssystem och rapportering. För att snabbt få ut bland annat försäljningsanalys samt försäljningssiffror i realtid arbetar man med en QlikViewlösning.

 • Tibnor

  Tibnor är Nordens främsta leverantör av stål och metaller för verkstads-, process- och byggföretag. Företaget önskade ett effektiviserat offert- och orderhanteringsflöde. För att bemöta dessa önskemål har Infozone byggt en webbshop där kunderna själva kan lägga beställningar eller begära offerter.

 • Bonnier Tidskrifter

  Bonnier har ett flertal sajter med annonsplatser. Säljarna upplevde problem med att snabbt kunna se hur mycket annonsutrymme som kunde säljas per sajt och tidsperiod. För att underlätta försäljningen byggde Infozone ett webbaserat system som synliggör hur mycket säljbar exponering som finns att tillgå.

 • Skandiabanken

  På prisbelönta Skandiabanken kan kunderna utföra alla sina ärenden direkt på internet. När man breddade sitt utbud med Swish-betalningar, bistod Infozone bland annat banken med erfarenhet, råd och utveckling vid processen för att möjliggöra Swish-betalningarna mellan olika typer av banker.

 • Office Depot

  QlikView är verktyget som hjälper Office depot att hålla koll på sina kunder, deras vanor, att analysera försäljningen på detaljnivå samt att följa upp kampanjer och dess utfall. På så sätt kan de anpassa lager och butiksutbud till efterfrågan.

 • Hultafors Group

  I Hultafors Group ingår varumärken som säljs över hela världen. För att få en klar bild av sin utveckling, ta fram information, hitta viktiga avvikelser och se trender använder verksamheten ett QlikView- verktyg som Infozone Intelligence utvecklat.