Gör karriär på Infozone!

Är du intresserad av att vara en del i vårt team? På Infozone söker vi ständigt rätt medarbetare. Här har du chans att utforska dina möjligheter på ett kompetent och innovativt företag samt möjlighet till en spännande karriär där du utvecklar din framtid. Vi erbjuder jobb som både vässar dina kunskaper och utmanar din kreativitet.

Infozone är en inspirerande arbetsplats där vi varje dag samarbetar med människor från hela branschen för att skapa effektiva och skräddarsydda lösningar. Vi strävar ständigt efter att bli vassare, både som arbetsplats och som företag, och alla anställda har en viktig roll i verksamhetens utveckling. Därför är din kunskap är vår främsta resurs och någonting vi förvaltar väl genom kompetensutveckling som en självklar del av arbetet.

Sist men inte minst är det viktigt för oss att våra medarbetare trivs på jobbet och vi vet av egen erfarenhet att man gör ett bättre jobb när man har roligt, så den som arbetar med oss kan räkna med ett glatt gäng och många glada stunder. Känns detta som något för dig? Titta igenom våra lediga tjänster nedan och skicka din ansökan! Hittar du inte just den tjänsten du söker? Skicka en intresseanmälan via knappen nedan.

Skicka intresseanmälan

Lediga tjänster

Vi på Infozone har alltid plats för duktiga medarbetare!

Ofta söker vi efter dig med specifika kompetenser men vi är alltid intresserade av att arbeta med duktiga människor, så oavsett om du finner ditt drömjobb bland de lediga tjänsterna nedan eller om du kanske är ute efter något annat så får du väldigt gärna höra av dig till oss.

Möt några av våra medarbetare

För att ge dig, som är intresserad av att jobba på Infozone en bättre bild av vad det innebär låter vi några av våra medarbetare berätta med egna ord hur de upplever sitt jobb. Här berättar några av konsulter om sina nuvarande roller och framtida karriärvisioner.