Några av våra lösningar

Inventering, paketering och distribution av applikationer

Många organisationer har inte hundraprocentig koll på alla applikationer som figurerar i verksamheten. Därför genomförs en effektiv uppsamlings- och dokumentationsprocess som bland annat kontrollerar om det finns flera applikationer som gör samma sak. Vår process för applikationshantering gör det lättare att inventera antalet […]

Tjänster

Kvalitet

Vi hjälper våra kunder att få en helhetsvy över statusen på verksamhetens system, vilket skapar bättre resultatetförståelse samt ofta leder till nya idéer och förbättringsmöjligheter.Läs mer »

Spetskompetens

Infozones kompetenta arkitekter samt specialister finns här för våra kundverksamheters vardagliga behov. De lösningar vi levererar skapar affärsnytta på riktigt.Läs mer »

Bekymmersfritt

Vår ambition är att underlätta våra kunders vardag. Vi finns här från analys och design, genom implementation och test, till drift, utvärdering och analys av resultat.Läs mer »
Case studies
 • Axfood

  Infozone har designat och installerat en ny XenApp 6.5-miljö hoa Axfood IT, vilken bygger på virtualisering och är designad för att vara redundant och flexibel.

 • Stor myndighet

  Infozone fick helhetsansvaret att byta ut myndighetens IT-plattform. Plattformen togs fram för att skapa en ny modern arbetsplats där arbetssätt som mobilitet samt autonomitet är…

 • Stort spelbolag

  Ett av de större spelbolagen i Europa hade ett behov av att både sänka sina kostnader för resor, samt även att skapa en plattform för ett närmare samarbete mellan anställda på sina olika kontor.

Partners
WMWare
Microsoft
Citrix

Vi har många starka partners med vilka vi regelbundet samarbetar med. De har alla gedigen erfarenhet inom sina verksamhetsområden och ger oss tillgång till unik support, kompetens samt kvalitetssäkring. Redan idag har vi insikt om framtidens produkter och lösningar.

Så tycker våra kunder

 • ”Vi ställer höga krav på driftssäkerhet och datakvalitet. Infozone möter våra krav genom att arbeta med hög tillgänglighet och ett proaktivt arbetssätt.”

  Stefan Buhr
  Business Controller
  Tibnor
Tibnor
Axfood
Möt oss
 • Ulf Rundqvist

  Med sin fleråriga arbetserfarenhet till grund har besitter Ulf stor sakkunskap och de rätta redskapen för att nå ett ypperligt och hållbart resultat i sitt arbete. Han har…

 • Nicklas Ojava

  Med tio år i branschen har Nicklas en mycket bred kompetens inom IT. Han har erfarenhet av design och implementation hos såväl små kunder som stora myndigheter och…

Karriär
karriar

Bli en del av vårt team

På Infozone söker vi ständigt rätt medarbetare. Här har du chans att utforska dina möjligheter på ett kompetent och innovativt företag samt möjlighet till en spännande karriär där du utvecklar din framtid.