Förvaltning

Förvaltning

Inom förvaltning hjälper vi våra kunder att på bästa sätt förvalta deras Business Intelligence-plattform samt att säkerställa förutsättningar för att växa och skala ut beslutstödslösningen. Vidare jobbar vi med processer för att fånga upp nya behov och krav från verksamheten, samt hur dessa krav sedan hanteras genom hela utvecklingsprocessen. Vi har även, under implementationen av lösningen, säkerställt att den är optimerad för att vara enkel att förvalta och hålla i drift.
[dt_gap height=”20″][dt_fancy_title title=”Fler tjänster” title_align=”left” title_size=”h3″ title_color=”custom” separator_style=”dotted” el_width=”100″ title_bg=”disabled” separator_color=”default” custom_title_color=”#00707f”][dt_gap height=”30″]

Strategi

Vi hjälper våra kunder att förvalta deras BI-plattform, jobbar med att fånga upp nya behov, samt hur dessa sedan hanteras genom utvecklingsprocessen…Läs mer »

Implementation

Med fokus på effektiv utveckling och levererar vi BI-lösningar med stor affärsnytta samt erbjuder de tjänster som krävs för att säkerställa ett lyckat resultat…Läs mer »