Webinar

Ta chansen till utbildning och skapa förändring med våra webinar! Be the hero of your organization – We create heroes!

Utbilda er med våra Webinars

Vi bjuder er på lärorika och intressanta webinars under flertalet tillfällen varje år. En chans för er att utbildas och få mer information till förändringar som ni kan göra i er verksamhet. Vi varierar våra webinar från teknisksynpunkt till affärsorienterat. Det finns något för er alla.

Vi samarbetar med våra partners för att göra våra webinar så innehålls- och förändringsrika som möjligt för er.

Våra webinars varar vanligtvis mellan 30–45 min, vissa på svenska och andra på engelska och då hålls de främst av våra välmeriterade kollegor från USA. Vi uppdaterar ständigt med ny information rörande vilka webinar vi har. Kolla vilka som finns och anmäl dig idag – det finns något för alla!

Webinar 26/10: Crash Course i Power BI

I detta webinar erbjuds en crash course i Power BI. Vi kommer ge en övergripande bild av vad Power BI är, de olika delarna i Power BI samt skapa i Power BI från data till en färdig lösning.

Presentatör: Frej Sojé-Berggren, Infozone

Upplägg:

– Olika delar i Power BI
– Från data till färdig lösning i Power BI

Detta webinar anordnas på svenska

När: 26:e oktober
Tid: 10.00 – 10.45

Infozone är experter på system management, virtuell infrastruktur och beslutsstödssystem. Vi levererar kundanpassade, effektiva och robusta IT-system samt strukturerar och automatiserar era IT-miljöer för optimal funktion, drift och ekonomi. Våra erfarna resurser och vår expertis tar fram innovativa lösningar för era behov. För mer information besök: www.infozone.se