Tillgång

till den data du behöver
när du behöver den

Reagera

på förändringar snabbt
och effektivt

Upprätthåll

styrning, säkerhet
och kontroll

Minska

backloggen på
IT-förfrågningar

Lösningen heter Discovery Hub™ från TimeXtender

Med TimeXtenders Discovery Hub blir företagets olika datakällor tillgängliga för centraliserad kontroll på ett smidigare sätt än någonsin tidigare. Användare i olika roller har direkt tillgång till aktuell och korrekt data snabbt och enkelt och du kan vara säker på att alla användare har en och samma version av sanningen.

Med timeXtender får du

  • Automatisering av modellering och styrning av data

  • Automatisering av scriptkod

  • Resultat 5 gånger snabbare än andra lösningar på marknaden.

Med TimeXtenders datalagerautomatisering hjälper vi dig att få tillgång till den informationen du behöver från flera datakällor samtidigt genom att lagra informationen i ett centraliserat och strukturerat datanav.

semantic-layer
iz_benefits

Marknadens mest kraftfulla plattform för Data Warehouse Automation 

Snabba och flexibla BI-lösningar utvecklas med fördel på en solid grund bestående av ett datalager. Med TimeXender Data Warehouse Automation (TX DWA) blir det enklare och smidigare än någonsin att bygga ett datalager!

Nyckelfunktioner:


  • Drag and drop interface – TX DWA genererar optimerad SQL och MDX-koder automatiskt

  • Anslut till i princip vilken källa som helst – SQL Server, DB2, Microsoft Dynamics NAV, AX and GP, SAP, Excel, textfiler, etc.

  • Supersnabbt, mångfasetterat verkställande – TX DWA upprätthåller relationer med och förser dig med enomfattande, visuell överblick av varje implementation

  • Bygg ditt Data Warehouse, OLAP cubes och QlikView modeller till ett integrerat verktyg.

  • Använd de avancerade verktygen i Microsoft SQL Server.

  • Anpassa enkelt till föränderliga marknader

Så funkar det

Här kan du se några filmer om hur TimeXtender fungerar i praktiken.

Använder ni Qlik?

Discovery Hub™ kombinerar QlikView eller QlikSense med TX DWA automatiskt. Designa Qlik-modeller utan att skriva en enda rad kod, det ordnar Qlik-modelleraren och skriptgeneratorn som finns inbyggd i TX DWA. Lägg in de tabeller du behöver med drag-and-drop från ditt data warehouse, så skapar TX DWA skriptet åt dig automatiskt.

Prova timeXtender gratis i 30 dagar!

Vill du prova timeXtender i din verksamhet? Fyll i formuläret så återkommer vi till dig med en demoversion och du kan prova i 30 dagar helt utan kostnad och helt utan förbindelser.