Några av våra lösningar

Business Intelligence för SAP

SAP’s olika affärssystem är världsledande med hundratusentals kunder över hela världen. Ibland kan det dock finnas svårigheter att få ut och analysera all den värdefulla information som finns i deras system. Infozone har bred kunskap och erfarenhet av hur man på ett effektivt sätt får ut och strukturerar information från SAP […]

Lönsamhetsstyrning

Att ha koll på sin lönsamhet och prissättning är bland de viktigaste faktorerna för ett företags framgång. Dels är det av vikt att säkerställa att man tar ut rätt pris för sina varor och tjänster, samt att man belyser de dolda kostnader som företag ofta dras med. Exempelvis fria leveranser, volymrabatter, långa kredittider etc […]

Human Resources

Organisationer utvecklas ständigt och med förändringarna påverkas även faktorer såsom människor, vilka både är en organisations största tillgång och samtidigt ofta den största kostnaden. Personal börjar sin anställning, slutar av olika anledningar, byter roll eller flyttar inom organisationen […]

Tjänster

Strategi

Vi använder vår spetskompetens inom BI och QlikView då vi bistår våra kunder med rådgivning och planering för att de ska kunna optimera sina BI-satsningar…Läs mer »

Implementation

Med fokus på effektiv utveckling och levererar vi BI-lösningar med stor affärsnytta samt erbjuder de tjänster som krävs för att säkerställa ett lyckat resultat…Läs mer »

Förvaltning

Vi hjälper våra kunder att förvalta deras BI-plattform, jobbar med att fånga upp nya behov, samt hur dessa sedan hanteras genom utvecklingsprocessen…

Läs mer »

Case studies
 • Siemens Security Products

  Siemens Security Products är kända för sina innovativa säkerhetslösningar och arbetar delvis med att effektivisera affärssystem och rapportering. För att snabbt få ut bland annat försäljningsanalys samt försäljningssiffror i realtid arbetar man med en QlikViewlösning.

 • Office Depot

  QlikView är verktyget som hjälper Office depot att hålla koll på sina kunder, deras vanor, att analysera försäljningen på detaljnivå samt att följa upp kampanjer och dess utfall. På så sätt kan de anpassa lager och butiksutbud till efterfrågan.

 • Hultafors Group

  I Hultafors Group ingår varumärken som säljs över hela världen. För att få en klar bild av sin utveckling, ta fram information, hitta viktiga avvikelser och se trender använder verksamheten ett QlikView- verktyg som Infozone Intelligence utvecklat.

Partners
TimeXtender
Qlik
JetBrains
Caprator

Vi har många starka partners, inom Business Intelligence, med vilka vi regelbundet samarbetar med. De har alla gedigen erfarenhet inom sina verksamhetsområden och ger oss tillgång till unik support, kompetens samt kvalitetssäkring. Redan idag har vi insikt om framtidens produkter och lösningar.

Så tycker våra kunder

 • ”Det är väldigt lätt att samarbeta med Infozone då de alltid är snabba på att svara och väldigt kunniga på QlikView och BI”

  Christer Lindberg
  Systemair
 • “Folk tar verkligen till sig systemet. Troligen för att det är så lättarbetat och för att det går att få ut så mycket användbar information ur det.”

  Kerstin Solbu
  Group Business Controller, Hultafors Group
 • ”Det märks att Infozone kan Qlikview. De förstår våra behov och ger snabb respons. Trots alla verktygets möjligheter är det fortfarande enkelt att arbeta med.”

  Thony Lindvall
  Kampanjadministratör, SBS Discovery
 • ”Även om vi skulle byta CRM-system eller andra system så behöver jag inte bry mig. Mitt verktyg kan hämta den information jag behöver ur alla system.”

  Pernilla Irebjörk
  Analytiker, SBS Discovery
 • ”The figures we have today are almost live data. The only thing that is not completely up-to-date, are the viewing figures that run every night.”

  Thony Lindvall
  Campaign Administrator, SBS Discovery
 • ”Samarbetet med Infozone har flutit på mycket bra. De har varit lyhörda, flexibla och kommit med bra idéer. De har också varnat när vi velat göra något som skulle fungera mindre bra.”

  Jan Gustafsson
  Operativ chef, Office Depot
 • “De stora vinsterna består i att vi fick en mycket högre visibilitet på informationen. Det ger oss möjlighet att agera mycket snabbare och bättre.”

  John Thacker
  Quality & Support Services manager
  Siemens Security Products
 • ”Vi ställer höga krav på driftssäkerhet och datakvalitet. Infozone möter våra krav genom att arbeta med hög tillgänglighet och ett proaktivt arbetssätt.”

  Stefan Buhr
  Business Controller
  Tibnor
Tibnor
Systemair
Siemens Security Products
SBS Discovery
Office depot
Hultafors Group
Möt oss
 • Frej Sojé Berggren

  Med sin långa branscherfarenhet samt en civilingenjörsexamen i Industriell Ekonomi i botten, besitter Frej bred kompetens på sitt område. Han har erfarenhet från…

 • Shima Auzins

  Med över tio års erfarenhet från QlikTech i USA och Holland besitter Shima en omfattande områdeskännedom. Hon är en internationellt erkänd expert inom Business Intelligence…

 • Tommy Rydel

  Med många års branscherfarenhet, samt utbildning med inom systemutveckling, ERP, datamodellering och Business Intelligence, besitter Tommy en bred kompetens på sitt område…

 • Phil Bishop

  Phil är en globalt erkänd BI-konsult och rådgivare, både på grund av hans kunskaper om QlikView samt för sin affärskompetens och sitt skarpa sinne. 1996 var han den första anställda QlikViewkonsulten

 • Mathias Carnemark

  Mathias har 13 års erfarenhet av att jobba med beslutstöd. Han anställdes i början 2000-talet av ett litet Lundaföretag som heter QlikTech och som på den tiden utvecklade…

 • Fredrik Ehnö

  Med sina 15 års arbetserfarenhet, av Business Intelligence (BI) och QlikView, besitter Fredrik en enanstående spetskompetens inom sitt område. Under sin tid på…

Karriär
karriar

Bli en del av vårt team

På Infozone söker vi ständigt rätt medarbetare. Här har du chans att utforska dina möjligheter på ett kompetent och innovativt företag samt möjlighet till en spännande karriär där du utvecklar din framtid.